Selecteer een pagina

Zwanger van de tweede

Dit is dé voorbereiding op de komst van jouw tweede wereldwonder.

Nu eindelijk een boek dat op het lijf geschreven is van de been-there-done-that-mama. Mamabladen die bol staan van hoe het is om voor het eerst mama te worden, interesseren niet meer zo. Je wilt juist meer weten over hoe het er deze keer aan toe zal gaan.

Er zit een wereld van verschil tussen moeder worden of het al zijn. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste tweede bevallingen de helft van de tijd duren van de eerste keer? Of dat je straks je handen niet vol hebt aan de baby, maar juist aan die kleine stuiterbal die door je huis dendert? Dankzij bijdragen van verloskundigen, kraamverzorgsters, kinderpsychologen en vele ervaringsexperts, weet jij precies wat jou te wachten staat.

Thuis laten bezorgen

Wil jij Zwanger van de tweede snel in huis om verder te lezen? Klik dan hieronder op het boek:

Ik lees ook deze keer de mamabladen, maar sla wel veel meer artikelen over. Je hoeft mij niet meer te vertellen hoe je relatie verandert als je papa en mama wordt, daar zijn we intussen al een paar jaar achter. En interviews met vrouwen die fantaseren over hoe romantisch hun eerste bevalling gaat zijn… Ik lees de kop van zo’n artikel, grinnik een keer en ben benieuwd hoe hard die dames zichzelf tegen gaan komen bij de laatste paar ontsluitingsweeën.

 

Zwanger van de tweede