Selecteer een pagina
De Nieuwe Eindbaas

De Nieuwe Eindbaas

Eindbaas

In november zullen we de nieuwe eigenaar van Uitgeverij Mamaboeken bekend maken… (hoor je die roffel?)

Joyce Kooijman

Joyce Kooijman

Auteur, oprichter, businesscoach

“In de zomer van 2014 was ik nog zwanger van de tweede, een half jaar later heb ik er een boek over geschreven en nog voor onze jongste haar eerste verjaardag viert, is het boek een zwangerschapsbestseller en hebben andere schrijvers zich bij mijn Uitgeverij Mamaboeken aangesloten.
In het najaar van 2017 heb ik vol trots het stokje overgedragen aan de nieuwe Eindbaas, zodat ik alleen nog maar hoef te businesscoachen.”

Charlotte Beumer

Charlotte Beumer

Auteur, schrijfcoach en mindsettrainer

Ze serveert een gepocheerde dosis humor op een bedje van sarcasme. Elk boek is weer een kunstwerk op zich. Charlotte Beumer is naast topschrijfster ook moeder van twee, schrijfcoach en mindsettrainer. Haar eerste Mamaboek heet Zwanger – The true story en is in februari 2016 uitgekomen. Het bloedeerlijke vervolg hierop is Supermama’s – The true story en ligt sinds november 2017 in de winkels.

Ester Marsman

Ester Marsman

Auteur

“Dan hoorde ik een kindje van bijna twee jaar oud praten en dacht ik: “Die spreekt onduidelijk, zeg!” Mijn zoon was immers ook zo oud en die sprak tenminste normale zinnen. Totdat onze jongen op de peuterspeelzaal kwam. Ze bleken daar allemaal zo onduidelijk te praten. Steeds meer drong het tot me door dat het misschien niet aan die andere kinderen ligt, maar aan die van ons.”

Als moeder van een zeer hoogbegaafd jongetje weet Ester als geen ander de gevoelens te verwoorden van een moeder van een kind dat ‘anders’ is. Op dit moment schrijft ze haar eerste Mamaboek over dit soort wijsneuzen.

Alex Bosmans

Alex Bosmans

Redacteur

Deze taalvirtuoos met de ongenadige rode pen zorgt ervoor dat alle verhalen van Uitgeverij Mamaboeken leesbaar zijn. Dat er geen taalfouten in zijn geslopen, dat de zinnen lekker lopen en dat de snelheid goed in het verhaal blijft. Alex heeft als nuchtere vader van een puberdochter niet zoveel met die mama-onderwerpen, waardoor hij des te beter geconcentreerd is op onze teksten.

Sanne van Mil

Sanne van Mil

Covergirl en pixelfucker

Beter bekend als onze grafisch designer. Getogen Rossumse, creatieve chaoot, mensen-mens, geboren ‘pixel-fucker’ en jonge moeder van een vrolijke, ondernemende peuterpuber en lieve mini-baby.

Blijf op de hoogte en ontvang onze maandelijkse snacks.

Je ontvangt elke maand onze snacks in je mailbox met daarin o.a. exclusieve blogs en fragmenten uit nog niet verschenen boeken. Daarnaast ontvang je elk half jaar een gratis E-book met de beste previews van de nieuwste titels.